Doelgerichte figuurtherapie

Een mooi figuur kunt u niet afdwingen door te sporten of door hongerkuren. Ons lichaam bouwt vet namelijk het eerste af op plaatsen waar het gemakkelijk en snel beschikbaar is en dat is meestal niet op de plaatsen die wij graag zouden willen. Ook cellulitis zal niet zo verdwijnen, integendeel. Om het figuur te vormen en de huid te verstevigen, moet u problematische lichaamszones doelgericht aanpakken en dat kan met onze figuurtherapie in Leopoldsburg.

Methodes

Met de HYPOXI-methode kunt u vet in de probleemzones doelgericht afbreken door licht te trainen, uw stofwisseling te stimuleren en bewust te eten. Zo is de L250 ligfiets de beste oplossing voor problemen ter hoogte van zitvlak en rijbroek, de VACUNAUT zal dan weer eerder de buikzone en lovehandles aanpakken.

Bij de bodysculptor wordt je slapend slank. Deze methode, die overigens al prijzen won als beste afslankmethode, heeft een stevige wetenschappelijke basis. De lage frequentiegolven die door het pak gestuurd worden zorgen ervoor dat de gladde spieren gaan samentrekken. Die spieren die je niet bewust kan controleren slorpen 40 % van je dagelijkse energiebehoefte op. Daarnaast vindt er ook voortdurend een lymfedrainage plaats zodat afgebroken vetzuren, toxische stoffen en opgehouden vocht beter afgedreven worden. Een behandeling van 30 minuten staat gelijk aan een verbuik van ongeveer 650 kcal. Vermits dit alles op een passieve manier verloopt is dit een ideale methode voor wie niet kan of mag sporten.

De bodywrapkuur ontgift het lichaam, verstrakt de huid en geeft een afslankend effect.

Wil jij tegelijker tijd ook graag enkele of meerdere kilo's verliezen dan kan u dit alles combineren met een eiwitrijkdieet. 

Werking

Bent u benieuwd welke methode voor u het beste is ? Aarzel dan niet ons te contacteren om een afspraak vast te leggen voor een GRATIS figuuranalyse. Wij zullen samen met u een plan opmaken, volledig volgens uw behoeften en voorkeuren. Uw coach zal u doorheen het proces begeleiden. Zet vandaag dus nog de stap!


Back to Top