Doelgerichte figuurtherapie

Een mooi figuur kunt u niet afdwingen door te sporten of door hongerkuren. Ons lichaam bouwt vet namelijk het eerste af op plaatsen waar het gemakkelijk en snel beschikbaar is en dat is meestal niet op de plaatsen die wij graag zouden willen. Ook cellulitis zal niet zo verdwijnen, integendeel. Om het figuur te vormen en de huid te verstevigen, moet u problematische lichaamszones doelgericht aanpakken en dat kan met onze figuurtherapie in Leopoldsburg.

 

NIEUW IN ONS GAMMA  : CoolCell by CooLifting

Deze nieuwe en unieke behandeling van het Coolifting systeem geeft een veilige, snelle en efficiënte anti-cellulitis en huidverstevigende behandeling.

Dat de CooLifting een goede huidversteviging geeft wisten we al van de anti-aging behandeling van het gelaat , omdat CO² ook prachtige resultaten geeft om het welgekende probleem cellulitis aan te pakken lanceren we nu de CooLcell.

Werking   

De coolifting gun projecteert een sterke CO² stroom op het lichaam. De combinatie van heel lage druk en hoog geconcentreerde actieve stoffen geven een huidversteviging maar werken ook in op het cellulitis probleem. 

De CO2 dringt door in de huid, werkend op de hemoglobine in de rode bloedcellen.   Zuurstofproductie wordt verhoogd en geleverd aan de huid (het Bohr Effect).

 Hoeveel behandelingen zijn er nodig ?

Optimaal resultaat bereik je met een kuurprogramma van 8 behandelingen.

Is de behandeling pijnlijk ?

De behandeling is pijnloos. De druk , temperatuur en het insluizen van de actieve ingrediënten zijn technisch gestuurd en zorgen niet voor een onaangenaam gevoel..

Hoeveel kost een behandeling ? 

Prijs per behandeling : 90 euro

Kuur van 8 behandelingen : 700 euro

Is er nabehandeling nodig ?

De nabehandeling crème krijg je wekelijks mee en deze smeer je best iedere avond voor het slapen gaan.

Om uw resultaat te behouden las je best 1 onderhoudsbehandeling in om de 6 weken.

 

HYPOXI

Met de HYPOXI-methode kunt u vet in de probleemzones doelgericht afbreken door licht te trainen, uw stofwisseling te stimuleren en bewust te eten. Zo is de L250 ligfiets de beste oplossing voor problemen ter hoogte van zitvlak en rijbroek, de VACUNAUT zal dan weer eerder de buikzone en lovehandles aanpakken.

Bij de bodysculptor wordt je slapend slank. Deze methode, die overigens al prijzen won als beste afslankmethode, heeft een stevige wetenschappelijke basis. De lage frequentiegolven die door het pak gestuurd worden zorgen ervoor dat de gladde spieren gaan samentrekken. Die spieren die je niet bewust kan controleren slorpen 40 % van je dagelijkse energiebehoefte op. Daarnaast vindt er ook voortdurend een lymfedrainage plaats zodat afgebroken vetzuren, toxische stoffen en opgehouden vocht beter afgedreven worden. Een behandeling van 30 minuten staat gelijk aan een verbuik van ongeveer 650 kcal. Vermits dit alles op een passieve manier verloopt is dit een ideale methode voor wie niet kan of mag sporten.

De bodywrapkuur ontgift het lichaam, verstrakt de huid en geeft een afslankend effect.

Wil jij tegelijker tijd ook graag enkele of meerdere kilo's verliezen dan kan u dit alles combineren met een eiwitrijkdieet. 

Werking

Bent u benieuwd welke methode voor u het beste is ? Aarzel dan niet ons te contacteren om een afspraak vast te leggen voor een GRATIS figuuranalyse. Wij zullen samen met u een plan opmaken, volledig volgens uw behoeften en voorkeuren. Uw coach zal u doorheen het proces begeleiden. Zet vandaag dus nog de stap!


Back to Top