Huidverjonging: de motor van jeugdigheid

Met het ouder worden krijgt ons aangezicht zichtbaar slappere contouren, diepere rimpels, minder glans. Met de kuur huidverjonging in Leopoldsburg van Palazzo Benessere onderhoudt u die jonge stevigheid van uw huid.

Behandeling

Endermolift is een toepassing van endermologie, maar dan specifiek voor het gelaat. Het wakkert de productie van eigen collageen en elastine (die u nodig hebt voor een zachte en volle huid) aan. Het is dus 100% natuurlijk en pakt ouderdomsverschijnselen in het diepst van de huid aan. De behandeling biedt onmiddellijk zichtbare resultaten die zich sessie na sessie vermenigvuldigen.

De fibroblast kan beschouwd worden als de architect van onze huid. Hij maakt fundamentele stoffen aan als collageen, elastine en hyaluronzuur. De behandelkopjes van de endermolift zorgen als het ware voor een fitness van de huid waardoor de fibroblast gestimuleerd wordt om terug actiever aan het werk te gaan met huidverjonging tot gevolg. Deze behandeling kan onder andere de teint verhelderen, rimpels opvullen en contouren verstevigen maar werkt ook ontgiftend en drainerend voor bv. oogwallen.

Praktisch

Een volledige gelaatsbehandeling duurt twee uur en kost €140. U kan er ook voor kiezen om slechts bepaalde probleemzones te behandelen. Bij de eerste verzorging en na de huidanalyse maken wij graag samen met u een persoonlijk programma.

Zoals bij elke anti-age behandeling dient u er rekening mee te houden dat een huidverzorging op regelmatige basis nodig is.  De behandeling is niet pijnlijk en geeft bij zowel mannen als vrouwen een mooi resultaat. Wil jij graag persoonlijk advies omtrent welke behandeling het meest geschikt zou zijn voor jou huid, neem contact op met ons salon in Leopoldsburg.


Back to Top