Microdermabrasie: voor een zijdezachte huid

Microdermabrasie Leopoldsburg is de snelste, zachtste en meest effectieve manier van peelen. Een peeling vermindert huidproblemen en zorgt dat de huid er stralender gaat uitzien.

Huidverbetering

De techniek van de microdermabrasie is al jaren onbetwist de nummer één van de niet-ingrijpende huidverbetering. Het principe bestaat erin door middel van aluminiumoxide kristallen de bovenste laag huidcellen te verwijderen. In tegenstelling tot de meeste chemische peelings kan u uw dagelijkse activiteiten onmiddellijk hervatten. Voor de eerste maal in het peeling-proces heeft men perfecte controle op wat men doet.

Voordelen

Het doet geen pijn omdat men nooit zo diep gaat dat men de kritieke peelingdiepte bereikt. Er is ook geen risico op allergieën, want het aluminiumoxide kristal is een volledig inert product en kan daardoor geen reactie opwekken. Na deze behandeling is er ook geen risico op littekens of pigmentatie. Integendeel, de littekens en pigmentatiestoornissen zullen vervagen. En bovendien is het een zachte verzorging: de peeling kan verlaagd worden voor gevoelige zones, zoals de oogomtrek of de nek, en verhoogd worden waar nodig. Zo kunnen ook de gevoelige huiden verzorgd worden met deze methode.

Een behandeling duurt anderhalf uur en kost €90. Contacteer ons voor meer informatie of om een afspraak te maken in Leopoldsburg.


Back to Top