Natuur cosmetica en fruitzuurpeeling

Palazzo Benessere - Leopoldsburg - Natuur cosmeticaHet biowetenschappelijk instituut Biodroga heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de effectiefste ingrediënten en de beste formules in de gebieden van dermatologie, biotechnologie, cosmetica en fytopharmacie (onderzoek van geneesmiddelen met botanische ingrediënten). Uw peeling in Leopoldsburg bij Palazzo Benessere combineert dan ook huidverzorging en geneeskunde doelgericht. 

Groene cosmetica

BIODROGA MD is ‘groene cosmetica’ voor de veeleisende klanten. Voor al wie op zoek is naar ‘probleemoplossers’ die huidvriendelijk zijn, plantaardig samengesteld, zonder emulgatoren en parabenen, vrij van minerale oliën en met natuurlijke geurstoffen. De fruitzurenbehandeling is een uitermate efficiënte oppervlaktepeeling dat door de zuurconcentratie en duur van de behandeling een aanzienlijk meer intensief effect heeft dan een alledaagse peeling.

Glycolic zuur en fruitzuur verwijderen overmatige en dode huidcellen. Onzuiverheden en oneffenheden van de huid worden aangepakt en tegelijkertijd wordt de weg geëffend voor nieuwe, jongere huidcellen. Hierna voelt de huid egaal en zacht. Wanneer u deze behandeling met regelmaat toepast en een kuur volgt, kan uw huid aanzienlijke verbeteren.

Behandeling

Wil u weten of deze behandeling voor uw huidprobleem of huidtype in aanmerking komt? Wil u weten hoe lang zo’n kuur duurt en hoe u het beste resultaat kan bereiken? Maak een afspraak met ons kantoor in Leopoldsburg en onze expert geeft u graag het gepaste advies.

Back to Top