Rimpelcorrectie

Palazzo Benessere voert uw rimpelcorrectie in Leopoldsburg op professionele wijze uit! Al na één behandeling is er zichtbaar resultaat.

Werking

Hyaluronzuur is van nature aanwezig in onze huid, maar bij het ouder worden verliest onze huid er meer van dan ze kan aanmaken. Hyaluronzuur is belangrijk om vocht in de huid vast te houden en speelt een grote rol bij het behoud van de elasticiteit van de huid. Fijne rimpels en een droge huid ontstaan doordat er onvoldoende van het zuur aanwezig is in de ouder wordende huid.

Succesvol rimpels bestrijden kan dus met het inbrengen van hyaluronzuur. Met het intraceutical systeem zijn wij in staat om zuurstof en hyaluronzuur zonder naalden heel diep in de huid te laten dringen. Expressierimpeltjes verdwijnen en diepe rimpels worden minder zichtbaar. De mond en lippen krijgen terug een mooier volume.

Kies de juiste booster

Hiervoor kan u kiezen tussen rejuvenate, antioxidant, vitamina A, vitamine C of collageen. Welke hangt af van uw huidtype, ouderdom of voorkeur. Uw schoonheidsspecialiste uit Leopoldsburg vertelt u er graag alles over. Neem daarom vandaag nog contact op en leg uw eerste afspraak vast!

Een behandeling duurt anderhalf uur en kost €125. U kunt uw maandelijkse gelaatsverzorging afwisselen met een intraceutical verzorging op maat, vlak voor een feestje als coup d' éclat of in de vorm van een kuurverzorging (zes behandelingen, één keer per week).


Back to Top