Wimpers en wenkbrauwen

@home : Mascara, eyeliner en wenkbrauwgel

Het verfraaien met mascara en eyeliner blijft de bekenste en oudste techniek. Afhankelijk van welke mascara en welke kleur (zwart, bruin, groen, donker- en licht blauw) je kiest bekom je een ander resultaat.

Vamp mascara Pupa : geeft meer volume en wanneer je verschillende laagjes over elkaar zet krijg je een extra vol resultaat.
Extreme mascara Pupa : geeft extra lengte en volume in één enkel laagje, waardoor de wimpers mooi gescheiden blijven, met een onberispelijk resultaat tot gevolg.
Explosive lashes Pupa : superrijke textuur en een maxi borsteltje geven een dramatisch effect, zelfs voor de kortste wimpers.

Eyeliner Stylo : gemakkelijke methode om een dunne eyeliner aan de wimperbasis te zetten waardoor de wimpers ook voller lijken.

Wenkbrauwpotlood, wenkbrauwcrème, wenkbrauwgel, ... 

Wij helpen u graag verder om de juiste keuze te maken.

Wimpers en wenkbrauwen kleuren

De wimpers krijgen geen extra volume en worden niet verlengd door deze techniek maar krijgen wel een intensieve kleur. (16 euro)

De wenkbrauwen krijgen op een natuurlijke manier een vollere look. (12 euro)

Wimperlifting

Eerst behandelen we de wimpers met speciale producten om ze te liften en volume te geven. Daarna worden de wimpers gekleurd van wortel tot punt waardoor je optisch een nog meer verlengend effect krijgt.
Het resultaat blijft ongeveer een maand.  (45 euro) 

Tijdelijke valse wimpers

Trosjes wimpers worden geplaatst met een speciale wimperlijm. Ideaal voor een speciale gelegenheid. (37 euro)
Voordeel: geplaatst in 30 minuten. Nadeel : ze blijven niet zo lang zitten.

Wimper extensions

One by one techniek : hierbij wordt op elke wimper één voor één een wimpertje geplaatst met speciale lijm. De lengte en de krul kunnen naar wens gekozen worden. (100 euro)

Blijft ongeveer 6 weken zitten maar er wordt wel aangeraden om telkens tussen de 3 à 4 weken de wimpers bij te vullen. (50 euro)  Net zoals je eigen wimpers uitvallen, vallen de extensions al dan niet samen met de eigen wimper uit. Door de wimpers regelmatig bij te vullen kan je ook een nog voller effect bekomen. De wimper extensions zijn niet bestand tegen olie, dus opletten met het demaquilleren ! Voor een speciale gelegenheid kan je op de punten nog extra mascara op waterbasis aanbrengen al is dit niet aangeraden dikwijls te doen.

Voordeel : blijft lang zitten.  Nadeel : een nieuwe set plaatsen duurt 1 uur.

Wenkbrauw shaping

Wist je dat de vorm van je wenkbrauw je volledige gelaatsuitdrukking bepaald ? Wenkbrauwen spreken, dus zorg ervoor dat ze perfect bij jouw passen! Tijd voor een shaping, denk je ?

Het enige waar jij voor moet zorgen is dat wij genoeg haartjes hebben om je een mooi resultaat te geven, daarom is het best voor je afspraakje bij ons 3-4 weken niet te epileren aan je wenkbrauwen.

Tijdens een intake gesprek bespreken we jouw wensen. Vervolgens gaan we de wenkbrauw meten en uittekenen, rekening houdend met jouw gelaatsvorm en huidige conditie van je wenkbrauw. De haartjes worden getrimd-gewaxt-geëpileerd. Indien nodig verven we de wenkbrauw bij in de aangepaste kleur en je krijgt het nodige advies over de thuisverzorging.

Een wenkbrauwshaping duurt ongeveer 45 minuten en kost 45 euro.

 

 

Palazzo Benessere Lommelsesteenweg 238
3970 Leopoldsburg - België
Tel.: 011 34 11 88
an@palazzo-benessere.be
BTW BE0869 489 093

Maandag : 9.00 -19.00
Dinsdag :   9.00 –21.00
Donderdag : 9.00-21.00
Vrijdag : 9.00-19.00
Zaterdag : 9.00-16.00
Woensdag en zondag gesloten

Back to Top